Μήπως έχετε ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζαφείρης Σαντούκας & Συνεργάτες
Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Νέα Σμύρνη – Νότια Προάστια

Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο μας συστάθηκε το 2006 στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη Αττικής και έως σήμερα εξελίσσεται, αναπτύσσεται και προσαρμόζεται στις απαιτητικές και ραγδαίες εξελίξεις του κλάδου των υπηρεσιών λογιστικής , φοροτεχνικής και οικονομικής υποστήριξης επιχειρήσεων και ιδιωτών. Η επιστημονική κατάρτιση, η μακροχρόνια εμπειρία στην εποπτεία, διεύθυνση και οργάνωση λογιστηρίων μεγάλων οικονομικών σχηματισμών, αποτελεί εχέγγυο και οδηγό μας προκειμένου να κατευθύνουμε , να οργανώσουμε και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ακόμη και στην μικρότερη οικονομική οντότητα κατά τέτοιο τρόπο που να δημιουργεί πολλαπλασιαστικά οφέλη και οικονομίες κλίμακας για τους πελάτες και συνεργάτες του γραφείου μας.

Δείτε Περισσότερα

Πάντα δίπλα σας

Το Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Ζαφείρης Σαντούκας & Συνεργάτες στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή, με αξιοπιστία και με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας σε όλα τα νότια προάστια.

Το Όραμα μας

‘’Η πρόοδος των πελατών μας , οδηγός μας για την δική μας εξέλιξη’’
Όραμα μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην εξέλιξη και ανάπτυξη των πελατών μας, το οποίο αποτελεί οδηγό για μακροχρόνιες win – win συνεργασίες. Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Ζαφείρης Σαντούκας & Συνεργάτες στη Νέα Σμύρνη

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας

Όνομα *
Επίθετο *
EMAIL *
Τηλέφωνο *

Θέμα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?