Λίγα Λόγια για Εμάς

Ονομάζομαι Δημήτριος Μόρφης και είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πειραιά στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Έχοντας αγάπη και αίσθημα ευθύνης για το επάγγελμα, επιδιώκω να ενημερώνομαι από την αρχή της πορείας μου μέχρι σήμερα με σεμινάρια και ημερίδες, ώστε να προσφέρω το ποιοτικότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών.  Έχω εργαστεί για πάνω από δέκα έτη σε λογιστικά γραφεία και ελεγκτικές εταιρείες ερχόμενος αντιμέτωπος με πλειάδα απλών και σύνθετων υποθέσεων φορολογικής, λογιστικής και οικονομικής φύσης. Έτσι θεώρησα πως ήταν απαραίτητο να βάλω τη δική μου σφραγίδα στην ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας – συνεργάτη μου. Για το λόγο αυτό δημιούργησα το λογιστικό γραφείο MFD Accounting Services.

Πρωταρχικός στόχος του γραφείου μας είναι η συμβολή στην ανάπτυξη της εταιρείας σας. Αποσκοπούμε όχι μόνο στη διεκπεραίωση των φορολογικών και ασφαλιστικών σας αναγκών, αλλά και στην παροχή στοχευμένων συμβουλών και  βοήθειας στην πρόοδο και την εξέλιξη της εταιρείας σας.

Γιατί να επιλέξετε την MFD Accounting Services:

  • Για την πολύχρονη εμπειρία στον λογιστικό κλάδο
  • Για τον προσανατολισμό μας στην ανάπτυξη της εταιρείας σας
  • Για την έγκαιρη και έγκυρη διεκπεραίωση των φορολογικών υποθέσεων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα,
  • Για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε
  • Για τις ανταγωνιστικές τιμές που επιδιώκουμε να προσφέρουμε, πάντα εναρμονισμένες με τις τιμές της αγοράς, δίνοντας αξία την μέγιστη προσφερόμενη αξία στις υπηρεσίες μας.

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας!